Du er her: 

"Free seating" til gudstjenester

Fra 5. juli kører vi ikke længere med tilmelding til højmesser, men vi forsøger os med, at alle selv finder pladser på forsvarlig vis efter en række anvisninger.

Siden genåbningen har man skullet tilmelde sig til højmesse hver uge. Det har været en fin løsning i fht. ikke at blive for mange i kirken, men det har også været temmelig tidskrævende for personalet og besværligt for kirkegængerne. 

Da vi nok kommer til at skulle leve med Covid19-forholdsreglerne en rum tid endnu, vil vi nu begynde at se, om vi sammen kan blive gode til at hjælpes ad med at fejre højmesse på forsvarlig vis UDEN tilmelding. Derfor skal du fra søndag d. 5. juli ikke længere tilmelde dig til højmessen, men bare møde op i god tid søndag formiddag. 

Du skal sætte dig på en af de pladser, der er markeret med et X. Du må gerne sidde tæt sammen med folk fra din egen husstand, men der skal være 2 meter til alle de andre kirkegængere, og vi må max. sidde 3 personer på hver bænk. 

Kirketjenerne vil gerne hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvor du kan sætte dig. De kan også gribe ind, hvis afstandsreglerne ikke bliver overholdt. 

Når vi ikke kan finde flere ledige pladser i kirken, lukker vi dørene. Det betyder, at man kan risikere at blive afvist, hvis man er en af de sidste, der kommer. Det vil selvfølgelig være smadderærgerligt, og det er bestemt ikke med vores gode vilje. Men vi håber på forståelse for, at det jo kun er for at efterleve myndighedernes anbefalinger og beskytte os allesammen mod Covid19.

Vi fortsætter med at streame gudstjenester på facebook, takket være en stor indsats fra vores frivillige streamingteam. Skulle de frivillige blive akut forhindret en søndag, kan vi blive nødt til at aflyse streamingen den dag. 

Rigtig god sommer!

Del dette: