Du er her: 

Kreativ Sommerskole i uge 32

Igen i år inviterer vi 10-16-årige til Kreativ Sommerskole i sidste uge af skolernes sommerferie. En skole med kun sjove fag på skemaet!

Den sidste uge af sommerferien inviterer vi til en skole, hvor der kun er sjove ting på skemaet. Glem alt om dansk og matematik! Vi skal have fag som: Sang, tegning, teater, sport, udflugt, isspisning - og massive mængder hygge!

Hver dag fra 9-15 åbner vi dørene for en dag med kreativitet på programmet: 

Louise Kofoed og Martin Bjørn underviser i SANG OG GOSPELKOR. Her skal vi arbejde med sangteknik, rytme, hørelære - og selvfølgelig synge, danse og fyre den af! Alle kan være med - uanset om man har erfaring med at synge i kor eller ej.

I Lars Kofod-Frederiksens TEGNEVÆRKSTED lærer du at tegne mennesker og seje byer fra fremtiden. Du får nogle konkrete og enkle redskaber, så selvom du ikke har så meget erfaring med at tegne, kan du sagtens være med.

Rebecca Forsberg Svendsen og Ruth Lerche Christensen laver TEATERVÆRKSTED. Her skal vi øve skuespil, opmærksomhed, fysik og vores kreativitet og fantasi. Alt det, der gør, at vi bliver bedre på en scene. 

Du behøver ikke være specielt god til nogen af tingene for at være med – bare du har lyst til at lære det og have det sjovt sammen med andre.

Læs mere om pris og tilmelding her: KREATIV SOMMERSKOLE

 

 

Del dette: