Du er her: 

Frederik Berggren Smidt overtager rollen som daglig leder af Ryes Café

I det næste halve år overtager sognepræst Frederik Berggren Smidt rollen som daglig leder for caféen, indtil en ny Kirke&Kulturmedarbejder bliver ansat som afløser for Els de Groot.


15.1.2019 sagde Fredens-Nazaret Sogn farvel til Els de Groot, som efter 16 års godt arbejde valgte at stoppe som Kirke&Kulturmedarbejder og daglig leder for kirkens værested, Ryes Café.

I det næste halve år overtager sognepræst Frederik Berggren Smidt rollen som daglig leder for caféen, indtil en ny Kirke&Kulturmedarbejder bliver ansat.

Frederik er i forvejen en trofast gæst ved torsdagsspisningen i caféen og glæder sig til et tættere samarbejde med caféens mange frivillige om de forskellige aktiviteter: 

Frederik fortæller: 

Værestedet Ryes Café går ind i 2019 med “Onsdagshygge” hver onsdag kl. 10-12 og Fællesspisning hver torsdag kl. 18, nogle torsdage desuden med et foredrag efter middagen. Jeg ser sammen med bestyrelsen frem til at byde velkommen til hyggelige stunder og gode samtaler.

Hvad oplever du som det bedste ved Ryes Café?

Det bedste ved caféen er den gode samtale, man kan få ved bordene, og trygheden ved at vide, at man er velkommen, som man er.

Hvad glæder du dig særligt til i arbejdet med caféen? 

Jeg ser frem til at være med til at videreføre et godt fællesskab, som er grundlagt af ansatte og frivillige medarbejdere gennem mange år.

Hvad er din livret?

Det er nok en cremet og lækker Risotto, men da jeg ikke selv er den store kok, er jeg nu glad for de fleste retter, som andre kan trylle frem!

På gensyn i Ryes Café!

Del dette: