VIL DU GERNE GIVE TIL ET GODT PROJEKT?

Fredens og Nazaret kirker samler vi løbende ind til forskellige projekter i ind- og udland. Der er mulighed for at støtte de forskellige indsamlingsprojekter via Mobile Pay: overfør det ønskede beløb til nummeret 42 48 91 82, og skriv i beskedfeltet, hvad du støtter.

Du kan naturligvis også altid støtte gode formål med kontanter i kirkens indsamlingskurve i forbindelse med gudstjeneste. Af hensyn til tyveririsiko har vi valgt at lade vores faste indsamlingsbøsser i kirken være forseglet, så vi ikke frister svage sjæle.

Indsamlingsprojekter 2016

Vi samler ind til mange forskellige formål i Fredens og Nazaret, men i 2016 har vi 3 særligt prioriterede indsamlingsemner, der får hver otte indsamlinger.

Første emne er Flygtninge i Syrien via Danmission. Danmission hjælper nogle af de allerhårdest ramte flygtninge inde i selve Syrien med bl.a. mad, husly, tæpper og brændstof. Læs mere: danmission.dk/stot/situationen-i-syrien/ 

Andet indsamlingsemne er Kristeligt Forbund for Studerendes arbejde i Montenegro, hvor vores egen Rebekka Rasmussen er udsendt for et år. Rebekka bor i byen Niksic, hvor hun hjælper og støtter i studenterarbejdet på både universitet og gymnasier. Derudover er hun med til at hjælpe universitetsstuderende i at træne deres engelsk gennem en lektiecafe, holde forskellige events, bibelstudier og have husbesøg hos dem.For de kristne unge kvinder i arbejdet fungerer Rebekka som en mentor, da mange af dem er førstegenerations kristne og oplever meget modstand fra familie og venner, når de vælger at komme i den evangeliske kirke i byen. Du kan følge med i Rebekkas arbejde på hendes blog Rebekkaiverden.

Tredje indsamlingsemne er Kofoeds Kælder: et kontaktsted for alle mellem 18 og 29 år, som ikke har noget sted at bo. Det er et projekt, der drives af Kofoeds Skole. Det ligger på Amager og består af fem bofællesskaber for unge med i alt 44 boliger. Her bor unge mellem 18 og 30 år, der har brug for støtte til at få hold på tilværelsen og blive afklaret i forhold til uddannelse, arbejde og ønsker for fremtiden. De unge oplever at have forskellige sociale og psykiske problemstillinger, som gør det svært for dem at leve et almindeligt ungdomsliv. I Kofoeds Skoles Ungdomsboliger kan unge hjemløse komme igennem det lange seje træk, det ofte er, at få sit liv tilbage på skinner efter at have oplevet hjemløshed og andre sociale problemer. 

Flygtninge i Syrien
Flygtninge i Syrien (Billede: Danmission)
Kofoeds Kælder
Kofoeds Kælder (Billede: Kofoeds Kælder)
Studenterarbejdet i Montenegro
Studenterarbejdet i Montenegro

Støt med Mobile Pay

Du kan benytte Mobile Pay til at støtte vores indsamlingsprojekter. Skriv i beskedfeltet, hvad du ønsker at støtte.

22jul kl. 10:30

Højmesse

Højmesse ved Jens Ole Christensen. Prædikentekst i henhold til forsøgsordning: 1. …

22jul kl. 10:30
25jul kl. 19:00

Sindsromesse

Sindsromesse ved Jens Ole Christensen. En gudstjeneste med plads til fællesskabet og …

25jul kl. 19:00
29jul kl. 10:30

Højmesse

Højmesse ved Jens Ole Christensen

- foregår i Nazaret kirke

29jul kl. 10:30
29jul kl. 14:30

Engelsk gudstjeneste/worship in english

Gudstjeneste på engelsk/worship in english i samarbejde med Tværkulturelt Center

- …
29jul kl. 14:30
05aug kl. 10:30

Højmesse

Højmesse ved Niels Underbjerg

- foregår i Nazaret kirke

05aug kl. 10:30
07aug kl. 10:00

Kreativ sommerskole for børn

De sidste 3 dage af sommerferien inviterer vi til ”kreativ sommerskole” i Nazaret …

07aug kl. 10:00

14.-16. september finder årets menighedslejr sted på Hvidekilde i Nordsjælland. Program og tilmelding findes nu på hjemmesiden.[mere]


Den sidste uge af sommerferien inviterer vi til kreativ sommerskole for børn fra 10-16 år, som kan lide at synge og tegne.[mere]


Måske er dette også relevant for dig?

For spørgsmål til indsamlingsemner, kontakt:

Jens Ole Christensen

Jens Ole Christensen
(Kirkebogsførende sognepræst)
Ryesgade 68a, 1. sal, 2100 København Ø
Tlf.: 42 48 92 81 
joc(@)km.dk

Træffes efter aftale.
Mandag er fridag.
"Præstens cafétid": Udvalgte fredage 16-17 på Shabaz - kom forbi og få en snak!