Julehjælp

Det er muligt at ansøge menighedsplejen om økonomisk hjælp i december. Ansøgningsfristen er mandag d. 4. december kl. 12. Du kan få mere information om julehjælp og hente ansøgningsskema på kirkekontoret, Ryesgade 105 st.

Du kan også downloade skemaet her på siden (se link nedenfor).

OBS: Du skal bo i Fredens-Nazaret Sogn for at kunne modtage julehjælp fra os. Bor du i et andet sogn, skal du tage kontakt til din lokale sognekirke og høre om deres muligheder for julehjælp.

Sogn.dk kan du finde ud af, i hvilket sogn din bopæl ligger. På Folkekirken.dk kan du læse mere om forskellige former for julehjælp.

Du er velkommen til at deltage i vores mange julearrangementer her i kirken. De fleste er gratis eller meget billige at deltage i. Der er både arrangementer for børn, unge og gamle. Læs mere her.

22jul kl. 10:30

Højmesse

Højmesse ved Jens Ole Christensen. Prædikentekst i henhold til forsøgsordning: 1. …

22jul kl. 10:30
25jul kl. 19:00

Sindsromesse

Sindsromesse ved Jens Ole Christensen. En gudstjeneste med plads til fællesskabet og …

25jul kl. 19:00
29jul kl. 10:30

Højmesse

Højmesse ved Jens Ole Christensen

- foregår i Nazaret kirke

29jul kl. 10:30
29jul kl. 14:30

Engelsk gudstjeneste/worship in english

Gudstjeneste på engelsk/worship in english i samarbejde med Tværkulturelt Center

- …
29jul kl. 14:30

14.-16. september finder årets menighedslejr sted på Hvidekilde i Nordsjælland. Program og tilmelding findes nu på hjemmesiden.[mere]


Den sidste uge af sommerferien inviterer vi til kreativ sommerskole for børn fra 10-16 år, som kan lide at synge og tegne.[mere]