FØRSTE SØNDAG I MÅNEDEN

Med 3 forskellige gudstjenestemiljøer i Fredens og Nazaret, er det sjældent, at vi er samlet allesammen til samme gudstjeneste. Derfor gør vi lidt ekstra ud af første søndag i måneden, hvor vi alle samles i Nazaret kirke til en ekstra festlig gudstjeneste. Som regel medvirker enten kirkens lovsangsgruppe med rytmisk lovsang eller vores børnegospelkor ved gudstjenesten. Der er børneprogram under gudstjenesten, og vi slutter gerne af med lækker kirkefrokost til en 20'er.

UNDERVISNINGSFÆLLESSKAB 1. SØNDAG I MÅNEDEN

Hver den første søndag i måneden inviterere Menighedsfællesskabet alle til relevant og livsnær bibelundervisning i krypten i Nazaret kirke. Der samles vi i forvejen til højmesse og efterfølgende kirkefrokost, og fra kl.13 - ca.14 bliver der rum for undervisning og samtale for alle aldersgrupper. 

Har du børn med, får de mulighed for at hygge sig med hinanden og udbygge venskaberne, mens de voksne er til møde.

Ingen begivenheder fundet.

PROGRAM FOR EFTERÅRET 2016

Der er intet bedre end at blive mødt. Og der er ingen, det er bedre at blive mødt af end Jesus. Det fordyber vi os i her i efteråret, hvor vi den første søndag i måneden, efter gudstjeneste og kirkefrokost, dykker ned i de mange måder, Jesus møder os på - både i Bibelen, i historien, i dag, og når han kommer igen.

4/9: ”Jesus møder os i Det Gamle Testamente” v/ Leif Andersen

6/3: 16-18/9 (på menighedslejren): ”Jesus møder os i evangelierne” v/ Bodil Skjøtt

2/10: ”Jesus møder de første kristne” v/ Claus Grønbæk

6/11: ”Jesus møder os i dag” v/ Nikolaj Hartung Kjærby

4/12: ”Jesus møder os engang” v/ Peter Søes

Måske er dette også relevant for dig?