ELSKER DU AT SYNGE OG HAVE DET SJOVT?

Hvis du kan lide at synge og have det sjovt, og hvis du er et sted mellem børnehaveklasse og 10. klasse, så er vores børnekor måske noget for dig! Vi har 2 børnekor i kirken, KIDS (0.-3-kl.) og NEXT (4.-10.kl.). Korene drives i samarbejde med Gospel Generation, som driver børnekor flere steder i København. 

Det at synge i kor udvikler din musikalske forståelse og din kreative sans. Du bliver udfordret til at tro på dig selv og dine egne evner, og du får en masse redskaber til at udfolde dig musikalsk. Vi lægger stor vægt på det sociale aspekt i det at synge i kor sammen og på, at vi både skal lege og lære, når vi er til kor.

Du behøver ikke synge perfekt for at være med i vores børnekor. Hvis bare du har lysten til at synge, så skal vi nok lære dig resten!

KIDS ELLER NEXT?

Gospel Generation KIDS er for børn fra børnehaveklasse til 3. klasse. Vi synger enkle gospelsange på dansk og engelsk. Sange med gang i og smukke, stille sange, som sætter ord på livets store følelser. Vi danser, synger, arbejder med rytmer og toner, fortæller skøre historier, leger og hygger os. Og så bliver vi gode til at bruge stemmen rigtigt og synge, så det lyder godt og føles rart. Vi synger til gudstjenester og koncerter flere gange om året.

Øvetid: Onsdag kl. 16-17.

Gospel Generation NEXT er for dig, der er mellem  4. og 10.klasse. Vi synger traditionel og moderne gospel med sange af bl.a. Kirk Franklin, og Hezekiah Walker. Alt fra smukke ballader til funky, svedige uptempo-numre. Vi synger 1 og 2-stemmigt og arbejder ambitiøst med sangteknik, hørelære og rytmer, koreografi og performance. Og så holder vi hyggeaftener, workshops, sleepovers, koncerter, gudstjenester og meget mere.

Øvetid: Onsdag kl. 17-18.15.

Hvordan bliver jeg meldt ind?

Vi har ingen optagelsesprøve til Gospel Generation. Hvis du har lyst til at synge med, skal du bare dukke op til en korøvelse onsdag eftermiddag. Så snakker vi sammen, du prøver at synge med på øvelsen, og hvis du synes, det er noget for dig, finder vi en blanket, så du kan blive meldt ind. Det koster 450 kr. pr. halvår at være med i koret.

For familier med flere børn, der går til kor, har vi søskenderabat: Du betaler kun fuld pris for første barn. Derefter giver vi 100 kr. i rabat på kontingentet for søskende.

Altså vil du skulle betale følgende:

Barn nr. 1: 450 kr. pr. halvår
Barn nr. 2: 350 kr. pr. halvår (samme pris gælder, hvis man har flere end 2 børn, der går til kor.)

20nov kl. 16:00

Pop-up minikor

En eftermiddag, hvor børnehavebørn (ca. 3-6 år) kan prøve at synge i kor. Vi skal …

20nov kl. 16:00
21nov kl. 16:00

Gospel Generation KIDS (børnekor)

Gospel Generation KIDS er et børnekor for børn fra børnehaveklasse til 3. klasse. Vi …

21nov kl. 16:00
21nov kl. 17:00

Gospel Generation NEXT (ungdomskor)

Gospel Generation NEXT er et ungdomsgospelkor for dig, der er mellem  4. og …

21nov kl. 17:00
28nov kl. 16:00

Gospel Generation KIDS (børnekor)

Gospel Generation KIDS er et børnekor for børn fra børnehaveklasse til 3. klasse. Vi …

28nov kl. 16:00

Korledelsen

Louise Kofoed, korleder
Louise er korleder for Gospel Generation og er ansat som rytmisk kirkemusiker i Fredens-Nazaret Sogn. Hun underviser med høj energi og indlevelse - og en god portion humor. Louise er bl.a Vocal Coach fra Complete Vocal Institute og har en uddannelse i musikvidenskab.

Martin Bjørn Nilsson, pianist:
Martin er pianist, uddannet fra det kgl. Danske Musikkonservatorium, og lever som professionel musiker, dels i en række gospelsammenhænge, dels som underviser, men også som kunstnerisk udøver. Han elsker gnist og indlevelse, og med sin person og musikalitet inspirerer han kor og publikum til at lade sig drage med ind i musikkens verden

DOWNLOAD INDMELDELSESBLANKET

BETAL KONTINGENT MED MOBILE PAY

Nu kan du betale kontingent for kor via Mobile Pay. Kontingentet er på 450 kr. pr. sæson (halvår). Husk at skrive "børnegospel" + dit eller dit barns navn i beskedfeltet.

Kontingentet kan også indbetales på konto: Reg. 3121 - konto 10083915

Måske er dette også relevant for dig?

FOR MERE INFORMATION OM BØRNEKOR, KONTAKT:

Kirkemusiker og kommunikationsmedarbejder Louise Kofoed
Tlf. 29 91 59 85
lk(@)fredensognazaret.dk
Træffes efter aftale