VÆKSTHUSET

Væksthuset er et fællesskab, som er en del af Fredens-Nazaret kirker. Vi lægger vægt på at være et involverende og åbenhjertigt fællesskab, hvor vi gennem oplæg, samtale og dialog deler liv og erfaringer med at være menneske og kristen. Vi ønsker at styrke og opmuntre hinanden til at være kristen i hverdagen og i at række ud til vore medmennesker.

HVOR OG HVORNÅR?

Væksthuset mødes ca. hver tredje uge, og mødedagene skifter, som udgangspunkt, mellem torsdage og lørdage.

Lørdag mødes vi kl. 11.00 i Fredens kirke til sammenskudsbrunch, der koordineres over Facebook eller mail. Kl. 12.00 begynder selve mødet. 

Torsdag mødes vi kl. 18.00 til aftensmad i Ryes Café (Tilmelding til mad skal ske senest tirsdag på Facebook eller mail). Selve mødet begynder kl. 19.00 i Fredens kirke. 

Væksthuset har en lukket Facebook gruppe, hvor vi orienterer om eventuelle ændringer eller sociale begivenheder. Hvis du vil være medlem af gruppen, kan du skrive til Marianne Overgaard (se mail nedenfor)

Hvis du ikke har Facebook, kan du sende din mailadresse til Marianne Overgaard på mail. Du vil herefter få oplysningerne tilsendt på mail i stedet for.

26apr kl. 19:00

Væksthuset

Tema: Soaking og hveder ved socialrådgiver Marianne Overgaard. Se nærmere på www.fred …

26apr kl. 19:00
17maj kl. 18:00

Væksthuset

Film og pizza. Hjemme hos Marianne Overgaard, Nordre Fasanvej 60, 2000 Frederiksberg. …

17maj kl. 18:00
09jun kl. 11:00

Væksthuset

Sæsonafslutning med hyggeligt samvær og grill. Nærmere infor følger. Se nærmere på ww …

09jun kl. 11:00

Tirsdag d. 15. maj inviterer Menighedsfællesskabet til Generalforsamling, hvor du kan få indblik i arbejdet i menighedens mange grupper og deres arbejde.[mere]


Igen i år deltager vi i DHL-stafetten i Fælledparken. Skal du løbe eller gå med?[mere]


Måske er dette også relevant for dig?

FOR MERE INFORMATION, KONTAKT:

Marianne Overgaard
mariannesmiler@gmail.com