KREATIV SOMMERSKOLE FOR 9-16-ÅRIGE

Den sidste uge af sommerferien inviterer vi til en skole, hvor der kun er sjove ting på skemaet. Glem alt om dansk og matematik! Vi skal have fag som: Sang, tegning, sport, foto, udflugt, teatersport, isspisning - og massive mængder hygge!

Hver dag fra 9-15 åbner vi dørene for en dag med kreativitet på programmet: 

Louise Kofoed (kirkemusiker & vocal coach) og Martin Bjørn (pianist) underviser i SANG OG GOSPELKOR. Her skal vi arbejde med sangteknik, rytme, klang, fortolkning mm. - og selvfølgelig synge de fedeste og smukkeste sange. 

I Lars Kofod-Frederiksens TEGNEVÆRKSTED lærer du at tegne mennesker og seje byer fra fremtiden. Lars er børnemedarbejder i kirken, elsker at tegne og har bl.a. illustreret en børnebibel. Lars er god til at gøre det at tegne så enkelt og konkret, at alle kan være med.

Hver morgen er der MORGENHYGGE fra 9-10, hvor man kan hænge ud, drikke en kop te, spille et spil el.lign. mens man lader op til dagen. 

Du behøver ikke være specielt god til nogen af ”fagene” for at være med – bare du har lyst til at lære noget og have det sjovt sammen med andre. Vi skal også dyrke noget sport, spise en masse is, og vi slutter ugen af med en udflugt til et sjovt sted. Fx stranden, hvis vejret er godt.

PRAKTISK INFO:

Datoer: 3.-7- august 2020 kl. 9-15.

Aldersgruppe: 9-16-årige

Sted: Nazaret kirke, Ryesgade 105

Pris: 250 kr.
Early-bird tilmelding senest 1. juli: 200 kr. 

Kan betales via Mobile Pay: 43785. Skriv deltagers navn + sommerskole i beskedfelt.

Tilmelding foregår til Louise Kofoed (se kontaktinfo nederst på siden)

Oplys navn og alder på deltager samt kontaktinfo på mindst 1 forælder.

Ingen begivenheder fundet.

Måske er dette også relevant for dig?

FOR MERE INFORMATION OG TILMELDING, KONTAKT:

Kirkemusiker og kommunikationsmedarbejder Louise Kofoed
Tlf. 29 91 59 85
lk(@)fredensognazaret.dk
Træffes efter aftale