GOSPEL GENERATION NEXT

Gospel Generation NEXT er et gospelkor for drenge og piger mellem 10 og 18 år. Vi synger traditionel og moderne gospel med sange af bl.a. Kirk Franklin, og Hezekiah Walker. Alt fra smukke ballader til funky, svedige uptempo-numre. Vi synger 1, 2 og 3-stemmigt og arbejder ambitiøst med sangteknik, hørelære og rytmer, koreografi og performance. Og så holder vi pizza-hyggeaftener, workshops, sleepovers, koncerter, gudstjenester, tager på korture og meget mere.

Øvetid: Onsdag kl. 17-18.15 i Nazaret kirke.

BLIV GOD TIL AT SYNGE OG FÅ GODE VENNER

Hvis du kan lide at synge og have det sjovt, og hvis du er 10-18 år, så er vores ungdomskor måske noget for dig! Vi har 2 børnekor i kirken, KIDS (6-9 år) og NEXT (10-18 år). Korene drives i samarbejde med Gospel Generation, som driver børnekor flere steder i København. Vi har også et minikor for 3-5-årige.

Det at synge i kor udvikler din musikalske forståelse og din kreative sans. Du bliver udfordret til at tro på dig selv og dine egne evner, og du får en masse redskaber til at udfolde dig musikalsk. Vi lægger stor vægt på det sociale aspekt i det at synge i kor sammen, så Gospel Generation NEXT er også et godt sted at få nye venner. 

Du behøver ikke synge perfekt for at være med i vores kor. Hvis bare du har lysten til at synge, så skal vi nok lære dig resten!

I efteråret 2018 var NEXT på korfestival i Oslo med søsterkoret fra Amager. 

Hvordan bliver jeg meldt ind?

Vi har ingen optagelsesprøve til Gospel Generation. Hvis du har lyst til at synge med, skal du bare dukke op til en korøvelse onsdag eftermiddag. Så snakker vi sammen, du prøver at synge med på øvelsen, og hvis du synes, det er noget for dig, finder vi en blanket, så du kan blive meldt ind. Du kan også melde dig ind via vores online formular (se link længere nede) Det koster 450 kr. pr. halvår at være med i koret. (Vi refunderer ikke kontingent ved udmeldelse midt en sæson).

For familier med flere børn, der går til kor, har vi søskenderabat: Du betaler kun fuld pris for første barn. Derefter giver vi 100 kr. i rabat på kontingentet for søskende.

Altså vil du skulle betale følgende:

Barn nr. 1: 450 kr. pr. halvår
Barn nr. 2: 350 kr. pr. halvår (samme pris gælder, hvis man har flere end 2 børn, der går til kor.)

25sep kl. 16:00

Gospel Generation KIDS

Gospel Generation KIDS er et børnekor for børn fra 6-9 år. Vi synger enkle …

25sep kl. 16:00
25sep kl. 17:00

Gospel Generation NEXT

Gospel Generation NEXT er et ungdomsgospelkor for drenge og piger mellem 10 og 18 år. …

25sep kl. 17:00
28sep kl. 13:00

Korweekend med Gospel Generation NEXT

Workshopdag og sleepover for kirkens ungdomskor.

- foregår i Nazaret kirke

28sep kl. 13:00
02okt kl. 16:00

Gospel Generation KIDS

Gospel Generation KIDS er et børnekor for børn fra 6-9 år. Vi synger enkle …

02okt kl. 16:00

Korledelsen

Louise Kofoed, korleder
Louise er korleder for Gospel Generation og er ansat som rytmisk kirkemusiker i Fredens-Nazaret Sogn. Hun underviser med høj energi og indlevelse - og en god portion humor. Louise er bl.a Vocal Coach fra Complete Vocal Institute og har en uddannelse i musikvidenskab.

Martin Bjørn Nilsson, pianist:
Martin er pianist, uddannet fra det kgl. Danske Musikkonservatorium, og lever som professionel musiker, dels i en række gospelsammenhænge, dels som underviser, men også som kunstnerisk udøver. Han elsker gnist og indlevelse, og med sin person og musikalitet inspirerer han kor og publikum til at lade sig drage med ind i musikkens verden

DOWNLOAD KORKALENDER FOR NEXT

BETAL KONTINGENT MED MOBILE PAY

Du kan betale kontingent for kor via Mobile Pay. Kontingentet er på 450 kr. pr. sæson (halvår). Husk at skrive "børnegospel" + dit eller dit barns navn i beskedfeltet.

Kontingentet kan også indbetales på konto: Reg. 3121 - konto 10083915

Måske er dette også relevant for dig?

FOR MERE INFORMATION OM BØRNEKOR, KONTAKT:

Kirkemusiker og kommunikationsmedarbejder Louise Kofoed
Tlf. 29 91 59 85
lk(@)fredensognazaret.dk
Træffes efter aftale