GOSPEL GENERATION MINI

Minikor er for børn i børnehavealderen (ca. 3-5 år). Vi synger, leger med rytmer, lytter til musik, danser og fjoller. Sommetider går vi også på opdagelse i kirken. Og i pausen er der tid til at lege og lære de andre børn bedre at kende.

Man behøver ikke være specielt god til at synge eller til at sidde stille og opføre sig pænt for at gå til minikor - bare man har lyst til at synge! Man skal have en voksen med hver gang (og yngre søskende er også velkomne).

Koret ledes af Louise Kofoed.

Øvetid: 1 mandag om måneden fra kl. 16-17


BLIV GOD TIL AT SYNGE OG FÅ GODE VENNER

Minikor er første trin i vores gospelarbejde for børn: Gospel Generation.

Vi har 4 Gospel Generation-kor i kirken:

Gospel Generation MINI (3-5 år)
Gospel Generation KIDS (6-8 år)
Gospel Generation NEXT (9-14 år)
Gospel Generation XTRA (15-22 år)

Korene drives i samarbejde med Gospel Generation, som driver børnekor flere steder i København. 

Det at synge i kor udvikler børns musikalske forståelse og kreative sans. Og de lærer at være en del af et fællesskab. Gennem gospelmusikken får børnene desuden et stærkt budskab om, at de har værdi og er værd at elske. 


Indmeldelse og kontingent

Hvis du har lyst til at synge i Minikor, skal du bare dukke op til en korøvelse. Så prøver du at synge med på øvelsen, og hvis du synes, det er noget for dig, kan du melde dig ind .

Det koster 100 kr. pr. halvår at være med i koret. Du kan betale kontingent for kor via Mobile Pay: 43785. Husk at skrive "børnegospel" + dit eller dit barns navn i beskedfeltet. (Vi refunderer ikke kontingent ved udmeldelse midt en sæson).

Kontingentet kan også indbetales på konto: Reg. 3121 - konto 10083915

Ingen begivenheder fundet.

Korleder

Louise Kofoed, korleder
Louise er korleder for Gospel Generation og er ansat som rytmisk kirkemusiker i Fredens-Nazaret Sogn, hvor hun bl.a. står for babyrytmik, Ulvetimen mm. Hun møder børn i øjenhøjde og giver plads til, at deres musikalitet kan udfolde sig, der hvor de er. Louise er bl.a Vocal Coach fra Complete Vocal Institute og har en uddannelse i musikvidenskab.

DOWNLOAD KORKALENDER FOR MINIKOR

I nedlukningsperioden er Nazaret kirke åben for andagtssøgende i dagtimerne. Se åbningstider her:[mere]


I nedlukningsperioden streamer vi fortsat på facebook hver søndag kl. 11. Det er også muligt at komme til gudstjeneste med fysisk fremmøde søndag kl. 9.30[mere]


Måske er dette også relevant for dig?

FOR MERE INFORMATION / TILMELDING, KONTAKT:

Kirkemusiker og kommunikationsmedarbejder Louise Kofoed
Tlf. 29 91 59 85
lk(@)fredensognazaret.dk
Træffes efter aftale