DROP-IN BABYRYTMIK (3-12 mdr.)

Babyrytmik er et tilbud for alle babyer (3-12 mdr.) og  deres forældre. Vi synger, lytter til smuk musik, blæser sæbebobler, danser og en masse andre ting, som taler til sanserne og følelserne. Til babyrytmik bliver vi også fortrolige med kirkerummet og vores danske salmeskat. 

Pga. Covid-19-forholdsregler kan vi kun have ét babyrytmikhold om onsdagen og ikke to, som vi plejer. Der kan være max. 14 deltagere (altså 14 babyer + forældre) pr. hold, da vi skal holde 2 meters afstand. Vi fylder op efter "først-til-mølle-princippet". Når de 14 pladser er optaget, kan vi være nødt til at afvise folk i døren. Vi er håber på forståelse og er selv vildt ærgerlige over, at det må være sådan lige i denne tid.

Selve rytmikprogrammet foregår i kirkerummet i Nazaret kirke og varer 1/2 time. Programmet til babyrytmik er nogenlunde det samme hver gang, så du når hurtigt at lære sangene.

Der er legestue og kaffe fra 14-15. Det foregår i kirkens krypt i vores hyggelige børnerum. I krypten er der også toilet med pusleplads, og i køkkenet kan du låne mikroovnen til varme lidt mad op til dit barn, hvis du har brug for det.

Læs mere om babyrytmik her: www.fredensognazaret.dk/for-boern-og-unge/babyrytmik-3-12-mdr/

PRAKTISK INFORMATION

Babyrytmik foregår altid i Nazaret kirke. Du kan parkere barnevognen i gården til højre for kirken, hvor du går ind ad den grønne port. Herfra er der adgang til både kirken og krypten. Vær forberedt på, at der trapper op til kirken. Læs mere om adgangsforhold her.

Vi har ikke tilmelding til vores rytmikhold - du dropper bare ind med din baby til det hold, der passer dig bedst. Fordi vi ikke har tilmelding, kan vi sommetider ende med at blive rigtig mange - andre gange færre deltagere. Vi hjælpes ad med at skabe ro go give hinanden en god oplevelse, uanset antal.

Babyrytmik koster 20 kr. pr. gang. Det dækker over materialer, kaffe og andre praktiske ting. Du kan betale med kontanter, eller du kan benytte dig af Mobile Pay.

TILMELD DIG BABYRYTMIKS EMAILLISTE

Tilmeld dig babyrytmiks emailliste, og få information, hvis babyrytmik en dag er aflyst, eller hvis vi har ekstra arrangementer i kirken, som kunne være interessante for dig og dit barn. Indtast navn, mailadresse og dit barns navn i kontaktformularen nedenfor.

Babyrytmiks mailingliste

* indicates required

Ingen begivenheder fundet.

BETAL MED MOBILEPAY

Du kan betale for babyrytmik via Mobile Pay.

Prisen er 20 kr. pr. gang pr. familie. Se nummeret på billedet til herunder.

Måske er dette også relevant for dig?

FOR MERE INFORMATION OM BABYRYTMIK, KONTAKT:

Kirkemusiker og kommunikationsmedarbejder Louise Kofoed
Tlf. 29 91 59 85
lk(@)fredensognazaret.dk
Træffes efter aftale