Du er her: 
onsdag04nov2020

Babyrytmik (3-12 mdr.)

onsdag04nov2020 kl. 13:30 - 15:00

Babyrytmik er et tilbud for alle babyer (3-12 mdr.) og  deres forældre. Vi synger, lytter til smuk musik, blæser sæbebobler, danser og en masse andre ting, som taler til sanserne og følelserne. Til babyrytmik bliver vi også fortrolige med kirkerummet og vores danske salmeskat.

Pga. Covid-19-forholdsregler kan vi kun have ét babyrytmikhold om onsdagen og ikke to, som vi plejer. Der kan være max. 14 deltagere (altså 14 babyer + forældre) pr. hold, da vi skal holde 2 meters afstand. Vi fylder op efter "først-til-mølle-princippet". Når de 14 pladser er optaget, kan vi være nødt til at afvise folk i døren. Vi er håber på forståelse og er selv vildt ærgerlige over, at det må være sådan lige i denne tid.

Selve rytmikprogrammet foregår i kirkerummet i Nazaret kirke og varer 1/2 time. Programmet til babyrytmik er nogenlunde det samme hver gang, så du når hurtigt at lære sangene.

Der er legestue og kaffe fra 14-15. Det foregår i kirkens krypt i vores hyggelige børnerum. I krypten er der også toilet med pusleplads, og i køkkenet kan du låne mikroovnen til varme lidt mad op til dit barn, hvis du har brug for det.

Læs mere om babyrytmik her: www.fredensognazaret.dk/for-boern-og-unge/babyrytmik-3-12-mdr/

- foregår i Nazaret kirke